Contact us +31 - (0)413 - 473037

Specialist in gauges and thermometers
  • You are here
  • Home
  • Druktransmitters

Druktransmitters

In het complete assortiment van Emvo Techniek vindt u druktransmitters. Met een druktransmitter kunt u gemakkelijk de druk meten in een vloeistof of gas. Het product kent vele toepassingen. Zo wordt het veelal gebruikt in de industriële- en automotive sector. Door jarenlange ervaring en een ver doorgevoerde automatisering kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij vertegenwoordigen meerdere fabricaten om het complete instrumentenpakket te leveren.

Voordelen van een druktransmitter

Druktransmitters worden toegepast in industriële machines om de druk te meten. Wanneer de druk te hoog wordt, krijgt de gebruiker een melding. Zo worden eventuele rampen voorkomen! Bovendien meet deze meter direct het drukniveau alsmede het drukverschil. De materialen van de meter zijn immuun voor straling en elektromagnetische velden, waardoor het vrijwel iedere omgeving kan weerstaan én volledig kan worden ondergedompeld.

Wilt u meer weten over het gebruik van het product? Welke u het best kunt gebruiken in uw sector of uw machines? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten adviseren u graag over het gebruik en de toepassing van de meter. U ontvangt te allen tijde een passend advies, waar u echt baat bij heeft. Wij laten zien dat u als klant op nummer 1 staat voor Emvo Techniek!